Meie veebisait kasutab küpsiseid kasutusvõimaluste paremaks muutmiseks. Jätkates meie veebisaidi kasutamist nõustute te küpsiste kasutamisega.

VALI OMADUSED

Praeahju tüüp
Ahju maht (lt)
Värvus
Antratsiit
Kahvatupruun
Valge-hõbedane
Hall
Kuukivi hõbedane
Champagne
Puhastusviis
Puhastusviis
Fast Cleani pürolüüsisüsteem on spetsiaalne automaatne praeahju puhastamise tsükkel, mis ei kasuta mingeid keemiatooteid. Fast Cleani tsükli valimine aktiveerib pürolüüsifunktsiooni: temperatuur jõuab kiiresti 500 °C-ni (kulutades selleks vähem kui 2,8 kW) ning kõik praeahju seintel olevad praadimisjäägid muudetakse tuhaks, mida saab äärmiselt lihtsalt eemaldada.
Touch Control
Tänu Touch Controli süsteemile reageerivad Hotpointi uued praeahjud juhtimisele hetkega. Praeahjuga dialoogi pidada ja seda mõjutada on lihtne: et toiduvalmistamine mistahes retsepti järgi kulgeks laitmatult ja pingutuseta, lihtsalt puudutage väheseid, ent kaunilt selgeid ikoone ning järgige intuitiivset järjestust. Eesrindlik tehnoloogia on lihtsuse teenistuses.
Teleskoopjuhikud
Teleskoopjuhikud, mida saab hõlpsasti eemaldada ja pesta nõudepesumasinas, teevad praadimisega toimetuleku lihtsaks. Uued praepannid mahutavad kaks korda rohkem kui ahjupann, võttes seega ahju mahtuvusest maksimaalse välja.
Fast Cooking
Fast Cooking on ideaalne värske toidu või eelküpsetatud roogade valmistamiseks. Funktsiooniga Fast Cooking ei vaja ahi enam eelsoojendamist. Nii kiireneb protsess silmanähtavalt: road jõuavad lauale 20–50% ajasäästuga.
Pitsaprogramm
Pitsaprogramm teeb õiged temperatuurimuudatused, garanteerides samad tulemused nagu traditsioonilise puuahjuga: pitsad saavad täiuslikult küpsetatud nii seest kui ka väljast vaid 30 minutiga.
Kondiitritoodete programm
Automaatne kondiitritoodete funktsioon võimaldab küpsetada kondiitritooteid (nt kooke) ja magustoite kuldse kooriku ja pehme, täiuslikult küpsetatud sisuga.
Madal temperatuur
Madalal temperatuuril küpsetamine säilitab roa toiteväärtuse ja parandab õrnust. Valikusse kuuluvad järgmised programmid: 40° ülessulatamine, kergitamine ja jogurtid; 65° soojendamine, kuivatamine; 90° kiirelt madalal temperatuuril.
Lihaprogramm
Lihaprogrammi abil saab igat sorti liha küpsetada just selle jaoks ideaalsel viisil. Sel on kolm faasi: pruunistamine, sisemine küpsetamine ja pehmendamine. Eriti viimases faasis ei lase kuumuse ja ventilatsiooni kombineeritud toime muutuda lihal liiga kuivaks. Ka on võimalik valida maitse-eelistustele vastav küpsetustase (küps, keskmise küpsusega, poolküps).
Leivaprogramm
Leivaprogrammiga küpsetatud leib jõuab lauale väljast krõbeda ja kuldsena, seest pehme ja hästi küpsetatuna. Programm määrab automaatselt kindlaks erinevad küpsetusfaasid, seab ajad ja temperatuurid ning võimaldab täiuslikult küpsetada erineva suurusega leiba ja focaccia’t ühel ja samal ajal. Seejuures kulub selleks poole vähem aega kui traditsioonilise ahjuga.

VÕRDLE MUDELEID

PRAEAHJUD  -  0

15 30 90
Loading data...